Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

PORT  MEDGIDIA
a. Platforme  portuare şi terenurile aferente
1. Platformă portuară în suprafaţă de 5.425 mp (domeniu privat al companiei nationale),  inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului), situată in dreptul danei 19. Platforma  are acces direct la cheu , nu există reţele de utilităţi si este destinată pentru desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri precum şi pentru desfăşurarea activităţii de încărcare sau descărcare în/din navele ce tranziteaza canalele navigabile sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
2. Platformă portuară în suprafaţă de 4.430 mp (domeniu privat al companiei nationale),  inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului), situată in dreptul danei14. Platforma  nu are acces direct la cheu,  nu există reţele de utilităţi si este  destinată pentru desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
b. Spaţii clădiri
1. Anexa socială, în suprafaţă de 201,00 mp (domeniu privat al companiei naţionale), inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului) şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de birouri.,  desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
2. Centrală termică+teren, în suprafaţă de 309,00 mp (domeniu privat al companiei naţionale),inclusiv a terenului aferent  (domeniu public al statului) şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de birouri, desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
3.  Spaţii din Gara Fluvială, în suprafaţă totală de 978,40 mp (domeniu privat al companiei naţionale), inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului), şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de birouri.,  desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
PORT  BASARABI

1. Platformă portuară în suprafaţă de 4135,00 mp (domeniul privat al companiei naţionale), inclusiv a terenului aferent (domeniul public al statului), situată în dreptul danei 12, port Basarabi, CDMN, judeţul Constanţa, nu există reţele de utilităţi şi este destinată pentru desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri precum şi pentru desfăşurarea activităţii de încărcare sau descărcare în/din navele ce tranzitează canalele navigabile sau pentru realizareaunor obiective de investiţii.
a. Spaţii clădiri
1. Anexa socială, în suprafaţă de 219,00 mp (domeniu privat al companiei nationale) inclusiv a terenului aferent în suprafaţă de 167,50mp (domeniu public al statului) şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de birouri, desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
2.  Magazie mărfuri generale,  în suprafata de 741,80 mp (domeniu privat al companiei nationale), inclusiv a terenului aferent în suprafaţă de 741,80 mp (domeniu public al statului) ţi sunt destinate pentru  desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
3. Spaţii din Gara Fluvială,  în suprafata totală de 762,34 mp (domeniu privat al companiei nationale), inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului) şi sunt destinate  pentru desfăşurarea activităţii de birouri.,  desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
PORT  OVIDIU
1. Platformă portuară în suprafaţă de 2.400 mp (domeniu privat al companiei nationale),
inclusiv a terenului aferent (domeniu public al statului), situată in dreptul danei 1(cheul are o lungime de 40 m). Platforma  are acces direct la cheu, nu există reţele de utilităţi şi este  destinată pentru desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri precum şi pentru desfăşurarea activităţii de încărcare sau descărcare în/din navele ce tranziteaza canalele navigabile sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
PORT  LUMINIŢA
1. Platforme portuare în suprafaţă totala de 28.567,00 mp (domeniu privat al companiei
nationale), inclusiv a terenurilor aferente (domeniu public al statului). Platformele nu au  acces direct la cheu, nu există reţele de utilităţi şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de depozitare mărfuri sau pentru realizarea unor obiective de investiţii.
 ÎNCHIRIERE  SPAŢII  STAŢII  RADIORELEE ŞI SPAŢII ÎN SEDIU C.N. A.C.N. S.A.
1.  SPAŢII ÎN STAŢIILE RADIORELEU DIN LOCAŢIILE CERNAVODĂ, MEDGIDIA, BASARABI, OVIDIU, AGIGEA
Spaţiile din staţiile RR (pilon, clădire, platformă), aparţin domeniului privat al companiei şi sunt destinate pentru: amplasare staţie echipamente transmisii date, staţie radio, staţii de bază din cadrul sistemului de telefonie mobila G.S.M., echipamente 3G, etc.
Închirierile pe pilonii RR, se fac în funcţie de avizul favorabil al proiectantului – TELEROM
PROIECT S.A. Bucureşti
2.  SPAŢII ÎN SEDIU C.N. A.C.N. S.A.
Spaţiile din clădirea SEDIU ACN, în suprafata totală de 52,45 mp (două camere) aparţin domeniului privat al companiei şi sunt destinate pentru desfăşurarea activităţii de birouri.  
Notă:
Închirierea bunurilor se face în baza unei solicitări.
Închirierea bunurilor care aparţin domeniului public al statului se face prin procedură de licitaţie, fundamentată pe principii de transparenţă şi cu  respectarea legislaţiei în vigoare.
Pentru informaţii suplimentare :  Serviciul Patrimoniu nr. de telefon: 0241 702719;
Pentru transmitere solicitări fax: 0241 737711; e-mail:compania[@]acn[.]ro; domenii[@]acn[.]ro